• Kotweb ook op je smartphone!
    Ben je op zoek naar een kot in Antwerpen en heb je een smartphone? Dan kan je heel eenvoudig op pad in Antwerpen; je telefoon wijst je vanzelf de weg naar de beschikbare koten! surf met je telefoon naar www.studentkotweb.be, geef een referentiepunt of de locatie in Antwerpen waar je op dat moment bent en je krijgt meteen een lijst van beschikbare koten. Handig toch?
  • De stad geeft (toekomstige) koteigenaars gratis en vrijblijvend advies op maat
    Wil u graag meer info over (ver)bouwen en verhuren van studentenhuisvesting in Antwerpen? Heeft u als (toekomstig) eigenaar vragen over uw pand met studentenhuisvesting? Neem dan contact op met de project-architecten van de dienst Woonadvies van de stad Antwerpen. Zij geven u graag gratis, vrijblijvend (en los van de controles) advies op maat, na afspraak en ter plaatse bij het studentenpand.
  • Regularisatie studentenkoten
    Controles hebben uitgewezen dat er heel wat studentenwoningen in Antwerpen werden ingericht zonder stedenbouwkundige vergunning. Het stadsbestuur biedt de eigenaars van deze panden een nieuwe mogelijkheid om de panden stedenbouwkundig in orde te brengen.