Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Promotie van uw pand

De stad, universiteiten en hogescholen van Antwerpen en GATE15 promoten Kotweb maximaal naar alle (toekomstige) studenten. Via onze communicatiekanalen en tijdens infodagen wordt deze website in de kijker gezet: alleen op deze plek kunnen (kandidaat)huurders het kwaliteitslabel terugvinden en bovendien ook alle nuttige informatie raadplegen.

Bezoekers van deze site vinden uw pand terug volgens de zoekcriteria die zij zelf hebben ingegeven: voor elke student ligt dat anders, dus de zoeklijst zal steeds verschillend verschijnen. Wat wel constant blijft: bij de resultaten van de individuele zoekacties verschijnen panden met groen label én modelcontract steeds bovenaan de lijst. Studenten kunnen die lijst zelf nog sorteren op prijs, zodat de zoekresultaten toch nog gemixt worden. Maar kwaliteit van pand en contract zal steeds primeren.

Wil u zelf nog extra reclame maken voor uw pand? Wij bieden u hieronder een Kotwebaffiche aan in A3- en A4-formaat, zowel in kleur als in zwart/wit, om zelf af te printen en zo snel te kunnen ophangen aan het raam van uw pand.

 

Bijlage:  PDF-pictogram kotweb_affiche_kleur.pdf PDF-pictogram kotweb_affiche_zwart.pdf PDF-pictogram kotweb_affiche_kleur_a3.pdf