Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Open Kotdag voor toekomstige kotstudenten

In maart zet elke Antwerpse hogeschool en universiteit haar deur voor je open tijdens de Open Campusdag. Die dag kan je je vragen stellen over verder studeren en proef je meteen al even van het campusleven.

Maar wat met het studentenleven naast de campus? Hoe begin je aan je kotzoektocht? Ga je voor een kamer met gedeelde faciliteiten of een studio met een private badkamer en/of keuken? Wil je liefst met een klein aantal mensen samenwonen of heb je graag veel kotgenoten? Hoe is het om een keuken te delen met anderen? Met al deze vragen kan je best terecht bij de ervaringsdeskundige bij uitstek: de kotstudent.

Op de Open Kotdag krijg je praktische info over hoe je best je zoektocht start. Daarnaast bezoek je samen met een Antwerpse student verschillende soorten studentenhuisvesting. Stel je gids en de bewoners al je vragen en snuif het kotleven in Antwerpen op. De Open Kotdag is gratis, maar inschrijven vooraf is wel nodig. Check de website Open Kotdag voor alle info en om je in te schrijven.