Overslaan en naar de inhoud gaan

Uw modelcontract is nu voorlopig klaar en kan u steeds terugvinden bij ‘Mijn contracten’ (onder uw profiel, of linksboven via ‘Terug naar contracten’). U kan het daar nog verder bewerken, afdrukken of downloaden. Bent u zeker dat u niets meer wil wijzigen en dat uw contract gefinaliseerd mag worden, klik dan hieronder op de knop ‘Finaliseer’.


Via de knop ’Download’ kan u het klaargemaakte modelcontract bekijken als voorstel, maar het document wordt nog niet bewaard als finale versie. Als u klikt op deze knop, dan vindt u het onafgewerkte document bij ‘mijn contracten’ onder uw profiel terug, met de status ‘niet af’. Wil u verder aanpassen, dan kan u het contract terug openen en keert u terug naar de 9 stappen om het contract verder op te bouwen.


Via de knop ’Finaliseer’ wordt uw contract automatisch opgeslagen bij ‘mijn contracten’ als een finale versie. De status van het contract is vanaf nu geldig; uw contract kan niet meer worden aangepast! Wil u toch nog gegevens aanvullen of wijzigen, klik dan op ‘downloaden’, zodat u uw contract later nog kan bewerken.

Privacy


De gegevens van de huurder (naam, adres, bankgegevens etc) worden enkel in uw contract opgeslagen en zijn enkel zichtbaar voor uzelf, niet voor de beheerders van Kotweb noch voor andere derde partijen.